Jobbeurs voor jongeren

 

Bent u werkgever en werft u aan? Bent u werkzoekend of zoekt u een andere job? Werkt uw onderneming rond werkloosheid? Dan is deze jobbeurs  iets voor u!

De jobbeurs jongeren verzamelt op één locatie en op één dag werkgevers met vacatures én gemotiveerde jonge kandidaten in en rond Brussel. U vindt er ook informatie over werk, opleiding en mobiliteit.

Kom op 30 Mei naar de jobbeurs voor jongeren in Brussel!

Op 30 mei organiseren we in kader van onze Jonge Werklozen Platform een jobbeurs gevolgd door een panel over jeugdwerkloosheid. Het Jonge Werklozen Platform is een project, waarvoor we ons inzetten om de slaagkansen van jongeren op de arbeidsmarkt te vergroten. Binnen deze platform organiseren we diverse activiteiten om de jongeren te informeren, motiveren en te sensibiliseren. Wij helpen hen om hun competenties te ontwikkelen zodanig dat ze meer kans maken op de arbeidsmarkt.

Het programma zal uit 3 delen bestaan:

  Het eerste deel is de beurs. De beursstanden worden gratis ter beschikking gesteld aan organisaties en bedrijven.  De doelstelling van deze beurs is de slaagkansen van jongeren op de arbeidsmarkt vergroten door hen op de juiste manier te informeren.

  Het tweede deel is een panelgesprek over de jeugdwerkloosheid en werkgelegenheid. Tijdens dit panel zullen de mogelijkheden om jeugdwerkloosheid te verminderen besproken worden door Bleri Lleshi (Politiek filosoof en auteur van o.a De neoliberale strafstaat); Fons Leroy (Bestuurder VDAB); Bart Buysse (VBO); Caroline Copers (algemeen secretaris ABVV), Dr. Adem Kumcu (Voorzitter Unitee) en Minister Sven Gatz.
Moderator Bilal Benyaich (Politicoloog) 

  Tot slot zal er ook nog een receptie georganiseerd worden.

Programma vind plaats in Waterranonkelstraat 2/g, 1130 Brussel op zaterdag 30 mei 2015 van 13:00 uur tot 20:00 uur. Jobbeurs vangt aan om 13:00 uur en duurt tot 18:00 uur waarna we overgaan naar de panelgesprek. 

We verwachten meer dan 500 Nederlandstalige Brusselse jongeren op deze avond. 

Indien u meer informatie wenst over deze dag kunt u ons mailen op info@foryouth.be

PRAKTISCHE INFORMATIE

BEDRIJVEN & ORGANISATIES

DEELNEMERS

WORKSHOPS